SYSTEM JAKOŚCI HACCPObecnie bezpieczeństwo i jakość żywności jest tematem na pierwszym miejscu w całej Europie. Jakość staje się jednym z najbardziej istotnych atrybutów wszystkich towarów, w tym również żywności.Jest ona pojęciem subiektywnym. Głównym celem jest zadowolenie i spełnienie oczekiwać klienta lub konsumenta. Od 2008 roku zgodnie z decyzją Powiatowego Lekarza Weterynarii w Mińsku Mazowieckim posiadamy weterynaryjny numer identyfikacyjny 14125903, zatwierdzający zakład w zakresie prowadzenia działalności polegającej na sortowaniu i pakowaniu jaj kurzych i przepiórczych na rynek Unii Europejskiej. Z uwagi na coraz większe zainteresowanie klientów żywnością ekologiczną w tym roku podjęliśmy starania mające na celu możliwość handlu takimi produktami. Dzięki wysiłkom i dużym zaangażowaniu pracowników w dniu 10.02.2010 uzyskaliśmy Certyfikat upoważniający nas do handlu jajami ekologicznymi wydany przez Akredytowaną Jednostkę Certyfikującą EKOGWARANCJA. Nr dokumentu PL-EKO-01-10632. Certyfikat wydawany jest co półtora roku po kontroli Akredytowanej Jednostki Certyfikującej. Zakład wyposażony jest również w urządzenie do dezynfekcji jaj promieniami UV, co zwiększyło skuteczność w eliminowaniu bakterii z powierzchni skorup jaj. Wszyscy pracownicy znają politykę jakości przedsiębiorstwa i utożsamiają się z nią. Firma zapewnia im odpowiednie szkolenia i udziela wymaganych instrukcji. Pracownicy świadomie uczestniczą we wdrażaniu zasad mających na celu zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego naszych produktów. Zapewniamy Państwu szybką i profesjonalną obsługę oraz ograniczoną do niezbędnego minimum procedurę. W trosce o dobro naszych Klientów zachęcamy do zapoznania się z poniższą instrukcją bezpiecznego spożywania jaj kurzych:
ZAŚWIADCZENIE HACCP:
ZAŚWIADCZENIE O DEZYNFEKCJI JAJ: REFERENCJE:
projekt i wykonanie: megastudio
|